24 septembrie 2009

Part V

Situatia era tot mai tulbure.Erau atat de multe lucruri de lamurit...O mare in plina furtuna era incomparabila fata de tumultul din viata lui Rares.Diana era singurul lucru care ii facea viata mai frumoasa.Erau unul pentru celalalt singura speranta,motivul de a incepe o noua zi cu zambetul pe fata.

In saptamanile ce au urmat,Andrei si-a rezolvat problemele la servici incheind un contract foarte important cu o firma de investitori straini,asa ca in weekend au iesi toti patru,pentru ca Rares facea parte din familie acum.Tina rezervase o masa la un restaurant elegant in centru.Pentru Rares a insemnat foarte mult aceasta iesire dupa nenumarate drumuri print tribunale,fiind silit sa vada cum familia lui se destrama.Mediul care il credea perfect,de neatins,de necontestat,era acum oale si ulcele... totul se destrama... pierdea ceea ce pana acum cateva clipe era cel mai important lucru in viata.Acum DeeDee era cea mai importanta.Era propiul sau Univers.



In vacanta care a urmat,cea de vara,Diana a incercat pe cat de mult posibil sa recupereze lunile de scoala pierdute .Nu era prima data cand avea atat de mult de lucru pe perioada vacantei;acum ,insa,lucra cu mai mult sarg.Urma anul IV de liceu,apoi facultatea .Avea sperante mari de viitor.

Tot in vara acelui an ,Rares si Diana implineau 18 ani.Au hotarat sa mearga la munte sau la mare... undeva sa fie doar ei doi... sa le fie bine.Nu aveau prea multi prieteni si nici nu-si doreau foarte mult sa petreaca.In sfarsit,divortul lui Tudor si Dariei era pe sfarsit...Rares a ramas sub tutela tatalui sau dar locuia in continuare cu bunica pentru ca nu ii placea sa stea singur cat Tudor era la servici.
Pe Daria,caci nu-i mai putea spune " mama" n-o mai vazuse de la ultima infatisare.Nici nu-si dorea sa o revada.Auzise ca ar fi plecat prin Germania,la o sora a ei.Desi putin peste 40 de ani,Daria arata foarte bine;era acum o femeie libera ,intr-o alta tara,pe punctul de a incepe o noua viata.


Trecuse putin timp;Tudor nu cunoscuse pe nimeni dar nici nu-si dorea foarte tare asta.In fond nu era cel care inselase.Isi iubea sotia,fiul,iubea sa vina acasa si sa o gaseasca acolo,in caminul lor.In locul pentru care muncise amandoi,luptase sa ajunga la un nivel.Nu a fost usor.Totul a fost bine pana cand Daria a calcat stram o data.Ii placea sa traiasca periculos.Tudor nu ii oferea prea multe.Erau o famili...aveau ceva ani in urma..Dariei ii placea ceea ce i-se oferise si renuntase la Tudor.Viata lor impreuna nu era nici pe departe ca la inceput.Sentimentele erau altele.Se schimbasera mult,amandoi,dar nu in bine.Nu se mai gandeau la binele familiei.Stapanita de hedonism,Daria uita de tot si ii pasa doar de binele si satisfactia personala.

Rares si Diana descopereau la fiecare pas o lume rea,egoista.Descopereauca ceea ce ei isi imaginau,specific varstei,era daramat atunci cand erau pusi fata in fata cu lumea.

Va urma.


p.s. : dupa cum se poate vedea,am gasit un nume pentru poveste... in sfarsit! "Din viata mea,cu tine..."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu